Trainingen

Coach&Trainer

Mijn ervaring als Coach&Trainer heb ik gedurende de afgelopen jaren opgedaan in veel verschillende plaatsen. Ik geef inmiddels een aantal jaar les en personal training bij verschillende bekende sportscholen. Daarnaast heb ik op diverse anderen plekken les mogen geven. (Bekijk mijn Homepage voor een aantal voorbeelden van deze plaatsen) Dit heeft bijgedragen om de Coach&Trainer te worden die ik vandaag de dag ben. Mijn stijl van lesgeven en coaching komt enerzijds voort uit mijn eigen achtergrond in de vechtsport maar daarnaast vooral ook mijn eigen levenservaring en mijn passie om andere mensen vooruit te helpen in hun reis en weg…

De settings waarin ik werk zijn heel divers. Van een lezing op de Vrije Universiteit van Amsterdam tot een MOVE-Training in de sloppewijk van Nairobi, Kenia.


image1.JPG

Groepslessen Boksen/kickboksen.

Ik geef verschillende soorten vaste groepslessen in sportscholen in Haarlem en Amsterdam. Van bokszaktraining tot een echte authentieke  bokstraining.

Huidige sportscholen: Kenamju / Smile SportsEastboundgym / Healthclub nu /  Gym Haarlem.


 

HvaBedrijfsclinics

Ik heb de afgelopen jaren veel verschillende bedrijfsclinics gegeven. Om een idee te geven van de diversiteit aan klanten die mijn trainingen hebben afgenomen,  hieronder een overzicht.

De Baak Bussines academy / 2Basics sports / Sportunie Nederland / Jeugdgevangenis Lelystad / Hogeschool van Amsterdam / Vrije universiteit / Exodus Nederland /  Gemeente Amsterdam/ Stichting Impuls /


 

IMG_0164Personal Training

2006-Heden: Ik heb over de jaren een zeer uiteenlopend klantenbestand opgebouwd van bijzonder veelkleurige mensen met enorm uiteenlopende doelstellingen. Van mensen uit het zakenleven die opzoek gaan naar rust en balans tot ex-gedetineerden met agressieproblemen.


 

 

Ik ben dankbaar voor wat ik tot nu toe heb mogen geven aan deze wereld en kijk ernaar uit om in de toekomst zowel te ontvangen als terug te geven.