MOVE

Op deze Pagina vindt u informatie over het concept van de  MOVE-Trainingen die in verschillende vormen worden aangeboden aan bedrijven en instellingen in Nederland.

MOVE-logo

Ik wil met MOVE mensen in Nederland, maar ook buiten de grenzen, training geven om op die manier ‘Local Heroes’ van hun te maken. Iedere gemeenschap heeft die nodig om de huidige generatie maar ook de volgende te kunnen inspireren en een fundament te leggen waarop kan worden voortgebouwd.

Local Heroes zijn mensen die opstaan voor zichzelf en hun medemens. Zij laten zich niet bepalen door hun omstandigheden maar kiezen ervoor om een voorbeeld te zijn juist ondanks hun omstandigheden.

Vanuit MOVE worden trainingen en lezingen gegeven aan jongeren om de ’local hero’ in hen op te roepen. Ook worden er trainingen gegeven in het bedrijfsleven om managers en anderen met een veeleisende functie te helpen het beste uit zichzelf te halen.

MOVE-Zakelijk

MOVE-Training bij De Baak ‘De Baak business Acedemy‘. Voor meer informatie over deze training nodig ik u uit om HIER te klikken en de brochure van deze training te bekijken.
De Baak

MOVE-Youth

De MOVE-Trainingen die aan jongeren worden gegeven zijn gericht op ‘naar binnen gaan’. Op deze manier worden de jongens en meisjes gedurende de training een aantal keer stil gezet om hen goed na te laten denken over ‘waar ze nu staan’, ‘waar zij heen willen’, en ‘hoe ze daar denken te komen’.

BFK for schools Impressie 1

Voor een goede indruk kan het beste worden doorverwezen naar een radio interview dat dit jaar is afgenomen door de Nieuws BV van Radio 1 waarin ik uitleg waarom ik een passie heb om met jongeren te werken, en hoe mijn werkwijze in elkaar steekt en waar deze vandaan komt. Klik HIER om het interview te beluisteren.

Stichting MOVE

Stichting MOVE is de tak van MOVE die de eerder genoemde trainingen aanbied aan mensen die zich dit niet kunnen permitteren omdat zij in een omgeving leven waar niet genoeg financiële middelen zijn. Stichting MOVE is het hart van MOVE zelf omdat deze vertegenwoordigt waar MOVE voor staat. Een voorbeeld van een project van stichting MOVE is www.BoxingforKenya.nl

Afbeelding 204

Het doel is het opbouwen van jongeren die leven in moeilijke omstandigheden zoals armoede, sociale achterstand en andere situaties die tegen hen werken.

MOVE gelooft in deze jongeren en heeft de passie om deze jongeren te transformeren tot Local Heroes om hun omgeving en misschien wel de hele wereld te inspireren met hun verhaal, op hun eigen manier… Voor de aanvraag van  MOVE-Trainingen voor uw bedrijf, school of instelling gaat u naar de contact pagina en vult u uw gegevens in.